Sabrina Nijhof-Blauw

Mijn ervaring met Roberto Personal Training.
Vanaf 9 maanden na mijn bevalling ben ik gaan trainen met Roberto.
In februari kreeg ik te horen dat ik borstkanker met uitzaaiingen in mijn lymfeklieren had, een shock wat je op je 32 ste niet wilt horen. Even zei ik tegen Roberto, laat maar ik hou het voor gezien, geen zin en moest het laten bezinken.
Tot ik in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis kwam en deze artsen aangaven dat het heel erg belangrijk was dat ik bleef sporten, vooral voor de tijd die nog komen ging.
En dat hebben we zeker gedaan! Ik ben in gesprek gegaan met Roberto en met hem en de fysio van het AVL hebben we een plan van aanpak gemaakt.
Voor mij was het sporten een goede afleiding-uitlaatklep en om mijn conditie en kracht op peil te houden en natuurlijk mijn gewicht.
In totaal heb ik 15 kuren gehad, ik trainde 2x per week met Roberto en 1x deed ik alleen. Vermoeiend was het uiteraard af en toe wel alleen 1 ding weet ik zeker wanneer ik niet met hem zo zou hebben getraind was ik niet zo sterk mijn kuren en operatie ingegaan!
Nu zit ik 6 weken na mijn operatie en heb gisteren de draad weer met hem opgepakt. We gaan er weer voor, want ik moet door om de strijd tegen deze rotziekte aan te gaan.
De laatste fase begint volgende week, de bestraling 21x, ik ga weer voor 2x per week personal training en daarnaast zelf trainen, want we laten er ons niet onder krijgen…me wil is nog steeds sterk en me lichaam ook!
Voor mij was en is het me grootste uitlaatklep en zoals meerdere zeggen en nu in mijn geval je hebt iemand nodig die je er doorheen sleept en je in deze ziekte d.m.v sporten echt goed moet begeleiden zowel mentaal als geestelijk, want het is niet altijd makkelijk. Geestelijk moet je veel doorstaan en met een lach en een traan ga je door en door te praten ook met je trainer helpt je dit vooruit!
Roberto Cao alvast bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan en nog doet! Echt super!
(Ik hoop dat niemand dit ooit meemaakt alleen is het wel zo, ga voor een personal trainer zoals Roberto!)
http://vimeo.com/69982357

Write a comment