NIEUW!!! Small Group Personal Training bij Roberto Personal Training o.l.v. Kim Hesp

Groepsles topper Kim Hesp, ook bekend van haar befaamde body pump, body combat en Gritt lessen zal medio januari starten met het geven van Small Group trainingen.

Small Group training is een systematisch en periodiek programma van 13 weken speciaal gemaakt voor maximaal 4 personen inclusief voedingstips. Deze trainingen zijn resultaatgericht, uitdagend en zeer gevarieerd.

Bewezen is dat samen sporten extra motiverend werkt. Je kan met een eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt 60 min en wij bieden 2 verschillende Small Group Trainingen aan, namelijk

*) SHAPE & BURN :

Uitdagende Full Body work-out . Combinatie van spier verstevigende oefeningen met cardio. De focus ligt op buik, billen en benen & is bedoeld voor iedereen die slanker en fitter wil worden.

*) STRENGHT & POWER :

Full Body work-out waarbij vaak in circuitvorm wordt gewerkt. De training is gericht op het verkrijgen van meer kracht & spier definitie. De oefeningen zijn zo samengesteld dat ook het uithoudingsvermogen sterk wordt verbeterd.

Beide Small Group Trainingen worden aangeboden in een traject van 3 maanden oftewel 13 weken op basis van 1 of 2x per week waarbij je jezelf kunt inschrijven op de voor jou meest geschikte tijden die door ons worden aangeboden.

Maandagmorgen            09.00 – 10.00/ 10.30 – 11.30

Maandagavond               18.15 – 19.15

Donderdagmorgen        09.00 – 10.00/ 10.30 – 11.30

Vrijdagmorgen                10.30 – 11.30

Inschrijven kan via info@roberto-personaltrainer.nl vermeld daarin duidelijk uw naw gegevens en telefoonnummers dan nemen wij zsm contact op.

Sportieve groetjes Roberto en Kim.

Write a comment