Patrick Meulenbelt

Directeur/Eigenaar Henk Ter Horst Herenmode
www.henkterhorst.com

Jaren lang gebruikte ik het excuus dat ik naast mijn eigen bedrijf geen tijd zou hebben te sporten. Ik was slank en door mijn werk had ik een redelijke conditie vond ik zelf. Sporten was dus voor mij niet nodig. In augustus 2011 kwam hierin een omslag toen ik met een vriend op vakantie was en wij een paar keer een sportclub bezochten. Ik wist niet dat sporten zo leuk kon zijn. Bij thuiskomst heb ik me direct aangemeld bij Health City.

Omdat ik natuurlijk volledig onervaren was, ben ik met groepslessen begonnen. Hiermee bereikte ik in korte tijd behoorlijke resultaten. Mijn conditie schoot omhoog en spieren begonnen zich te ontwikkelen. Echter kwam mijn ontwikkeling al vrij snel tot stilstand en wilde ik graag meer. Het opbouwen van spiermassa was mijn primaire doel.

Ik dacht aanvankelijk dat ik dat zelf zou kunnen. Discipline had ik wel, veel kennis is vrij beschikbaar op internet en beetje trekken aan gewichten leek niet zo moeilijk. Na aanvankelijk zelf geëxpirimenteerd te hebben kwam ik in gesprek met Roberto Cao. Ik was gefascineerd door zijn enorme ervaring in de sport wereld en de daaruit voorkomende kennis met betrekking tot het snel bereiken van doelen.

In een eerste gesprek kreeg ik veel informatie over voeding, de werking van het menselijk lichaam en werd mijn doel (spieropbouw) nader gespecificeerd in specifieke spiergroepen.

Inmiddels train ik een tijdje bij Roberto Cao en ben bijzonder tevreden over de resultaten. De trainingen zijn veelzijdig, boeiend en uitdagend. Ik volg nu een volledig voor mij op maat geschreven programma dat aansluit bij mijn capaciteiten, wensen en doelstellingen. Wekelijks volgen we de resultaten en wordt de training hier op aangepast. De resultaten die ik nu bereik zou ik zelf onmogelijk in zo’n korte tijd behaald kunnen hebben.

Write a comment