RE-SIZE afslanken


RE-SIZE is een afslankprogramma waarin ik, als jouw Personal Trainer, in 4 weken gevarieerde trainingen combineer met een individueel voedingsplan. Dankzij de individuele afstemming met continue variatie, zorgt het RE-SIZE programma voor een maximaal en verantwoord resultaat.

RE-SIZE:

  • De klant krijgt individuele begeleiding om maximaal resultaat te behalen.
  • Het programma is een unieke samensmelting van een veranderd en verantwoord voedingsplan en training.
  • Klanten ervaren de kracht van het laag koolhydraten-, hoog proteïne- en oerdieet.
  • Klanten ervaren de voordelen van kracht-, interval-, cardio- en circuittraining.
  • Deze combinatie zorgt voor een effectief afslankprogramma.

Hoe werkt het?

1. Als Personal Trainer houd ik een intakegesprek en maak vervolgens een voedingsanalyse op basis van het voedingsdagboek dat u als klant heeft ingevuld en bijgehouden.

2. Personal Trainer kiest op basis van de uitslag van de voedingsanalyse of u als klant al kan beginnen met het Ultimate Weight Loss programma of dat er eerst gewerkt moet worden aan de calorie-inname en/of de trainingsbelastbaarheid. Wanneer de klant kan beginnen, wordt er op basis van de voedingsanalyse een voedingsschema gekozen op basis van calorieniveau.

3. Personal Trainer traint, evalueert, meet en coacht de klant gedurende 4 weken waarbij u als klant afhankelijk van uw eigen investeringskeus kan kiezen voor 2,3 of 4 Personal Training sessies per week.

4. U heeft als klant in de periode van 4 weken essentiële kennis over voeding opgedaan en persoonlijke vragen met de trainer besproken. Deze basis kan u naar de toekomst toe gebruiken om behaalde resultaten te behouden of te verbeteren, eventueel zelfstandig of in een vervolgtraject met de Personal Trainer.