Personal Training


Wat kan ik als personal trainer voor jou betekenen?
Waarschijnlijk meer dan je zou verwachten! Naast intensieve begeleiding en extra motivatie zal ik je binnen een realistisch tijdsbestek deskundig helpen, trainen en coachen naar je gewenste doelstellingen. Persoonlijke aandacht, maatwerk en het realiseren van blijvende resultaten zijn hierbij mijn uitgangspunten.

Als personal trainer help ik je graag op het gebied van o.a.:

  • Afvallen, shapen, conditie en spiertoename
  • Een gezonde(re) levensstijl
  • Het verbeteren van functionaliteit, houding en belastbaarheid van het lichaam
  • Motivatie en persoonlijke ontwikkeling
  • Passende en uitdagende trainingssessies
  • Voedingprogramma’s
  • Sportspecifieke trainingen & dynamische interactieve workouts
  • Jouw persoonlijke “stok achter de deur”.

Plan van aanpak
De wijze van training kan 1 op 1, 1 op 2 of “max 4” small group personal training, allen zijn mogelijk. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je doelen, wensen en mogelijkheden waarna je een advies op maat ontvangt. Er zullen meerdere opties zijn waaruit je kunt kiezen, zoals het aantal sessies, pakketvormen en uiteraard ook de mate van investering die je wilt doen t.b.v. jou mentale en fysieke gezondheid. Doel is om intensieve, kwalitatief hoogwaardige trainingen, coaching en service te bieden, waarbij een blijvend resultaat altijd voorop staat.

Lokatie
De basis trainingslocatie is Basic Fit Almelo, Groenplein 2, 7604 BG Almelo. Men hoeft geen lid te zijn en/of te worden van de club, maar het is wel aan te raden indien men later ook zelfstandig wil trainen. Indien men dit wenst kan er, in overleg, ook op een andere locatie worden getraind; thuis bijvoorbeeld. Bij mooi weer kan er ook voor gekozen worden om een sessie buiten te laten plaatsvinden.

Wil je weten of Personal Training by Roberto ook iets voor jou is, neem dan contact op en informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Roberto Personal Training