Over mij


RobertoRoberto Cao Kleinligtenberg

17-05-1980

Geboorteplaats & Woonplaats : ALMELO

Eigenaar Roberto Personal Training in Almelo

 

 

Als echte sportliefhebber beoefende ik al vanaf mijn jeugdige jaren verschillende sporten ; voetbal, tafeltennis, tennis, hardlopen, fitness en squash. Dit zijn sporten en disciplines waar ik veel plezier in heb. Overige hobby’s zijn Heracles Almelo, reizen, uit eten gaan, een bioscoopje pakken en vooral veel plezier maken.

Sinds het eind van de jaren ’90 ben ik actief in de fitnesswereld. Dit met verschillende functies en verscheidene werkzaamheden binnen fitness en wellnesscentra’s.

Bij Sportstudio Drienerlo begonnen als fitnessinstructeur, werden vervolgens functies als fitness en groepslescoordinator, personal coach, retentiemanager, assistent clubmanager en clubmanager bekleed. Sportstudio Drienerlo werd Health City Drienerlo en na daar als clubmanager en assistent clubmanager te hebben gewerkt besloot ik als consultant aan het werk te gaan bij Crown Consultancy.

In deze functie werd o.a. gewerkt als interim clubmanager bij Medico Vision in Amsterdam, was ik verantwoordelijk voor optimalisatie van sales en managementprocessen bij Living Well in Gouda, Vivelli in Wijchen en SportInstituut Ooms te Tilburg, en kwam het bij laatstgenoemde uiteindelijk tot een samenwerkingovereenkomst als General Manager waarbij ik verantwoordelijk was voor het totale bedrijfsresultaat van beide vestigingen, het neerzetten en optimaliseren van alle interne processen en het volledige personeelsbeleid.

Na mij interessante en zeer leerzame tijd in Tilburg en met verschillende specifieke diploma’s op zak als fitvak fitnesstrainer B, personal trainer, en LAPT personal trainer startte ik in April 2012 mijn eigen P.T. bedrijf onder de naam Roberto Personal Training en gaat dit al ruim jaren gepaard met goede resultaten en enthousiame bij mijn klanten.

Een samenwerking ga ik dan ook graag aan met diegene die niet alleen echt willen maar er ook voor kiezen om zich volledig in te zetten om hun doelstelling te realiseren waarbij ik als motivator, stimulator of eventueel als sportmaatje de rol van personal trainer op mij neem.

Failure will not overcome you so long as your will to succeed is stronger